Kategóriák
Hírlevél
TOP termékek
Házhozszállítás

Teremtők

Csodaország egy hatalmas, színes, Természet-szülte világ.

Igaz, még kevesen lakják, de remélhetőleg idővel bővül majd a lélekszám.

A létrejöttén bizony sok ember szorgoskodott.

 

A legfontosabbnak Mészáros László író-költőt tartom, aki a rímfaragás nagy mestere, és neki köszönhető, hogy a mindennapokban megszokott világháló-világok helyett egy kreatív, különleges országot alkothattunk.

 

S, hogy e világ darabjait láthatóvá tegyük, azért Palicza Erát illeti a dicsőség, aki fáradhatatlanul, fényképezőgépét nem kímélve kattogtatott.

 

Persze a teremtéshez a technika vívmányait hívtuk segítségül, amelyek néha gúnyos tréfát űznek velünk, földi halandókkal. De az én másik felem, lelki társam, Androsics Zsolt minden esetben győzelmet aratott a gépek felett,  szerkesztett-szervezett, jött-ment, hozott-vitt, és engem is kitartásra ösztökélt.

S, hogy minél nagyobb plénum előtt bemutathassuk ezt a csodálatos világot, abban Kovács Enikő szaktudása nélkülözhetetlen volt, aki nem kis feladatot vállalt magára a tartalom németre fordításával.

 

Én pedig, Bákai Tünde, köszönettel tartozom mindenkinek, aki részt vett ebben a csodálatos teremtésben, hogy megvalósíthattam álmomat, hogy önállóan, saját utamat járva, saját országom irányíthassam.

 

Köszönöm, hogy közösen létrehoztunk valamit, ami számomra

egy új élet kezdetét jelenti és bízom benne, hogy

az ide látogatók segítségemre lesznek abban, hogy

Csodaország örökre fennmaradjon.

Webáruház készítés